Algemene informatie

Prinsenhof is een modern woon- en dienstencentrum in Gouda. Dit expertisecentrum voor mensen met dementie heeft een regionale functie. De focus van Prinsenhof ligt op “leven en beleven” in kleinschalige woonvormen. Naast een breed dienstenpakket voor haar bewoners, is Prinsenhof ook een bruisend middelpunt van de wijk Plaswijck.

Prinsenhof maakt deel uit van Zorgpartners Midden-Holland. Zorgpartners is een full service zorgorganisatie met een diversiteit aan woon- en zorgmogelijkheden in de regio Midden-Holland.

Contactinformatie

 0182-72 37 23Anna van Meertenstraat 102804TL Gouda www.zorgpartners.nl www.zorgpartners.nlLaatste controle: juni 2021

Plan route

Postadres
Postbus 7372800AS Gouda

Toegankelijkheid

Toegankelijk: Ja

Hulpaanbod

Diëtetiek

Welke voeding past het beste bij uw leeftijd en leefomstandigheden? Zijn er medische redenen om uw voedingsgewoonten te veranderen? Met dit soort vragen bent u bij de diëtisten van Zorgpartners Midden-Hollandaan het goede adres.

Ergotherapie

Op basis van de problemen die u aangeeft in het dagelijks handelen, worden doelen en een behandelplan opgesteld. Daarna zal de behandeling starten.

Logopedie

Op basis van uw problemen op het gebied van communicatie en/of slikken, wordt door de logopedist een plan opgesteld.   Daarna wordt eventueel gestart met de behandeling en wordt, wanneer nodig, een hulpmiddel aangereikt en/of een advies op maat gegeven.

Maatschappelijk werk

Afhankelijk van uw vraag wordt behandeling opgestart.

Welzijnsactiviteiten

In Prinsenhof wordt een veelzijdig activiteitenprogramma georganiseerd voor bewoners van Prinsenhof en voor buurtbewoners. Prinsenhof is een echte ontmoetingsplek voor wijkbewoners. 

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Verpleeghuis
Vergelijk hulpaanbod