Sociaal Team Gouda is er voor u en uw omgeving wanneer u behoefte heeft aan ondersteuning. U kunt er terecht met alle vragen waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt. Bijvoorbeeld over werk, inkomsten, wonen, zorg, gezondheid, mantelzorg, dagbesteding, uw gezin of uw relatie. Het Sociaal Team helpt u graag op weg. Ook als u een goed idee heeft voor uw wijk of voor een buurtbewoner, kunt u voor ondersteuning terecht bij het Sociaal Team.

Het motto van het Sociaal Team is: Samen Gouda. Inwoners van Gouda kunnen en willen wat voor elkaar betekenen. Dat is waar het Sociaal Team in gelooft.

 

Hoe werkt het Sociaal Team?

Bij het Sociaal Team werken mensen van verschillende welzijns- en zorgorganisaties. Zij denken met u mee over een passende oplossing voor uw zorgen of wensen. Het Sociaal Team ondersteunt u bij uw plan voor de toekomst.

Het uitgangspunt van het Sociaal Team is: wat u zelf kunt, doet u zelf en regelt u zelf. Eventueel met hulp van familie, vrienden of kennissen. Lukt dat door omstandigheden niet of niet genoeg? Dan biedt of regelt het Sociaal Team de juiste ondersteuning met deskundigen van binnen en buiten het team.

Contact met het Sociaal Team

 

Sociaal Team Gouda-Noord (postcodes 2803 t/m 2805):

Sociaal Team Gouda-Oost (postcodes 2806 t/m 2808):

Sociaal Team Gouda-West (postcodes 2801, 2802 en 2809):

Privacy

Het Sociaal Team gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Heeft u een vraag die een van de medewerkers tijdens het eerste contact kan beantwoorden en blijft het daarbij? Dan registreert het Sociaal Team alleen uw postcode en de aard van uw vraag. Is er vaker contact? Dan krijgt u een persoonlijk digitaal dossier. U bepaalt zelf wie in dat dossier kan kijken.

Vergelijk hulpaanbod