Algemene informatie

In dit unieke woonproject voor mensen met NAH wordt de zorg en begeleiding geboden door een team bestaande uit medewerkers van Zorgpartners Midden-Holland en de Gemiva-SVG groep. Beide organisaties bundelen hun krachten en expertise ten behoeve van de bewoners. Er is 24 uur per dag verpleging, verzorging en begeleiding beschikbaar.

Zorgpartners is een full-service zorgorganisatie met een diversiteit aan woon- en zorgmogelijkheden in de regio Midden-Holland

Contactinformatie

 0182-72 37 23Zoutmanplein 6a2806WP Gouda www.zorgpartners.nl www.zorgpartners.nlLaatste controle: juni 2021

Plan route

Postadres
Postbus 7372800AS Gouda

Toegankelijkheid

Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Lift of traplift aanwezig

Hulpaanbod

Diëtetiek

Welke voeding past het beste bij uw leeftijd en leefomstandigheden? Zijn er medische redenen om uw voedingsgewoonten te veranderen? Met dit soort vragen bent u bij de diëtisten van Zorgpartners Midden-Hollandaan het goede adres.

Ergotherapie

Op basis van de problemen die u aangeeft in het dagelijks handelen, worden doelen en een behandelplan opgesteld. Daarna zal de behandeling starten.

Logopedie

Op basis van uw problemen op het gebied van communicatie en/of slikken, wordt door de logopedist een plan opgesteld.   Daarna wordt eventueel gestart met de behandeling en wordt, wanneer nodig, een hulpmiddel aangereikt en/of een advies op maat gegeven.

Maatschappelijk werk

Afhankelijk van uw vraag wordt behandeling opgestart.

Thuiszorg

Onder verpleging vallen diverse verpleegkundige handelingen waar u hulpt bij nodig heeft. U kunt denken aan injecties, wondverzorging, stomaverzorging etc.

Welzijnsactiviteiten

In Karnemelksloot is buurpunt Zoutman gevestigd. Hier worden allerlei activiteiten georganiseerd voor de buurt en voor bewoners van Karnemelksloot.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Verpleeghuis Woonzorgcentrum of verzorgingshuis
Vergelijk hulpaanbod