Algemene informatie

Gouwestein ligt in het prachtige Van Bergen IJzendoornpark in Gouda. Hier biedt het centrum haar bewoners een aangename woonomgeving waarin persoonlijke zorg-  en dienstverlening een centrale plek innemen. Gouwestein heeft een protestants-christelijke identiteit. Warme aandacht en respect voor elkaar zijn kenmerkend voor dit centrum.

Gouwestein maakt deel uit van Zorgpartners Midden-Holland. Zorgpartners is een full service zorgorganisatie met een diversiteit aan woon- en zorgmogelijkheden in de regio Midden-Holland.

Contactinformatie

 0182-72 37 23van Bergen IJzendoornpark 72801AA Gouda www.zorgpartners.nl www.zorgpartners.nlLaatste controle: juni 2021

Plan route

Postadres
Postbus 7372800AS Gouda

Toegankelijkheid

Toegankelijk: Ja

Hulpaanbod

Diëtetiek

Welke voeding past het beste bij uw leeftijd en leefomstandigheden? Zijn er medische redenen om uw voedingsgewoonten te veranderen? Met dit soort vragen bent u bij de diëtisten van Zorgpartners Midden-Hollandaan het goede adres.

Ergotherapie

Op basis van de problemen die u aangeeft in het dagelijks handelen, worden doelen en een behandelplan opgesteld. Daarna zal de behandeling starten.

Logopedie

Op basis van uw problemen op het gebied van communicatie en/of slikken, wordt door de logopedist een plan opgesteld.   Daarna wordt eventueel gestart met de behandeling en wordt, wanneer nodig, een hulpmiddel aangereikt en/of een advies op maat gegeven.

Maatschappelijk werk

Afhankelijk van uw vraag wordt behandeling opgestart.

Welzijnactiviteiten

In Gouwestein wordt een veelzijdig activiteitenprogramma georganiseerd voor bewoners van Gouwestein. Ook mensen uit de buurt zijn van harte welkom.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Verpleeghuis Woonzorgcentrum of verzorgingshuis
Vergelijk hulpaanbod