Algemene informatie

Quadrant is een kinderopvangorganisatie actief in Gouda en omstreken. Wij richten ons op het spelenderwijs ontwikkelen van kinderen in de leeftijd van 0 – 13 jaar. We zorgen voor geborgenheid en een omgeving die veilig maar ook uitdagend is. Dit doen we door een actief aanbod van spelmaterialen en activiteiten, en door aandacht te besteden aan inrichting van onze gebouwen en de buitenruimtes. Zo worden kinderen in staat gesteld om zichzelf te ontwikkelen. Deze ontwikkeling en talenten van kinderen volgen we en bespreken we met ouders. Bij Quadrant werken we graag samen. Dat doen we met elkaar, maar ook met andere partners die zich op de ontwikkeling van kinderen richten. Ons motto is ‘samen voor het kind’. 

Contactinformatie

 0182-51 68 24Krugerlaan 72a2806EK Gouda www.quadrantkindercentra.nlLaatste controle: september 2020

Plan route

Hulpaanbod

Creche/kinderdagverblijf

Spelenderwijs stimuleren wij de ontwikkeling van kinderen door aangepaste, uitdagende activiteiten te doen.

Buitenschoolse opvang

Op onze locaties begeleiden wij kinderen spelenderwijs in hun ontwikkeling. Dit doen wij door passende, uidagende activiteiten aan te bieden.

Peuterspeelzaal

Onze peuterspeelzalen zijn een plek waar peuters (vanaf 27 maanden) vanuit een veilige omgeving hun wereld een stukje kunnen uitbreiden, nieuwe uitdagingen kunnen vinden en contacten kunnen leggen met kinderen en volwassenen buiten hun familiekring. Op de peuterspeelzaal wordt divers speelgoed...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Kinderopvanginstelling
Vergelijk hulpaanbod