Algemene informatie

Het Bruisnest biedt kansen aan iedereen die wil Meedoen en Meetellen in de samenleving. Een plek waar allerlei mensen zich kunnen ontwikkelen in waar ze goed in zijn.

Het Bruisnest is ontstaan voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Inmiddels is de doelgroep veel breder geworden en is iedereen welkom met of zonder kwetsbaarheid. Er zijn allerlei initiatieven ontstaan, die door vrijwilligers gestuurd worden. Doordat iedereen zijn/haar kwaliteiten en talenten in kan zetten kan een ieder op zijn manier ontwikkelen. Wij gaan uit van de gezonde kant en hebben het niet over problemen. Door de problemen naar de achtergrond te plaatsen kunnen mensen hun kwaliteiten inzetten en zich op een positieve manier ontwikkelen. Mensen gaan zich hierdoor weer waardevoller voelen en willen weer meedoen in de maatschappij.

Samenwerken met de wijken etc. vinden wij erg belangrijk. Binnen Het Bruisnest bieden wij diverse diensten aan zoals: PC-Hulp, Repaire Café, Fiets Repairé, Afhaalmaaltijden, etc.

Als mensen er aan toe zijn zoeken we een leer/werkplek buiten Het Bruisnest om ervaring op te doen en op die manier weer door te groeien naar de arbeidsmarkt.

Naast de werkgebieden bieden wij ook verschillende opleidingsmogelijkheden zoals: horecamedewerker, medewerker ICT en medewerker bij het secretariaat.
Iedere burger is welkom en mag gebruik maken van onze diensten.

Contactinformatie

kantoorpand met woningen erboven 0182-52 24 35Blekerssingel 782806AD Gouda www.hetbruisnest.nlLaatste controle: maart 2021

Plan route

Openingstijden

Op Maandag, Woensdag en Donderdag kunt u vanaf 16:00 uur tot 16:30 uur de afhaalmaaltijden afhalen.

Feestdagen 2021*

  • Nieuwjaarsdag: vrijdag 1 januari 2021
  • Goede vrijdag: vrijdag 2 april 2021
  • Pasen (eerste en tweede paasdag): zondag 4 en maandag 5 april 2021
  • Koningsdag: dinsdag 27 april 2021
  • Bevrijdingsdag: woensdag 5 mei 2021
  • Hemelvaartsdag: donderdag 13 mei 2021
  • Pinksteren (eerste en tweede pinksterdag): zondag 23 mei en maandag 24 mei 2021
  • Kerstmis (eerste en tweede kerstdag): zaterdag 25 en zondag 26 december 2021
    * Op deze dagen zijn wij gesloten!

Contactpersonen

Hulpaanbod

PC-Hulp

Het Bruisnest biedt tegen lage kosten PC-Hulp aan. Heeft u computerproblemen, dan kunt u bij onze vrijwilligers terecht. Ook worden er tegen lage prijzen tweedehands computers verkocht.

Creatieve workshops

Elke maandagmiddag gezellig met een groepje creatief bezig zijn. 2 vrijwilligers bereiden de activiteit voor. Eigen inbreng is ook welkom. 1x per 2 maanden is er i.p.v. creatief een gezellige bingomiddag.

Klussendienst

Onze klussendienst is bereid om voor u klussen te verrrichten. In overleg met u, wordt besproken of de klussen verrricht kunnen worden.

Maaltijdvoorziening

Op de maandagavonden wordt er een warme maaltijd aangeboden in Het Bruisnest. U bent van harte welkom tussen 17.00u en 19.00u. Op de woensdagavond kunt u mee-eten in ontmoetingscentrum De Walvis aan de Walvisstraat 1. Bewoners uit de wijk komen bij ons eten. Vrijwilligers van Kwintes en Het...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Welzijnswerk Dagactiviteitencentrum
Vergelijk hulpaanbod