Menu

Het Bruisnest

Afbeelding bij de organisatieAfbeelding bij de organisatie

Algemene informatie

Het Bruisnest biedt kansen aan iedereen die wil Meedoen en Meetellen in de samenleving. Het Bruisnest is een plek waar allerlei mensen zich kunnen ontwikkelen in waar ze goed in zijn. Het Bruisnest is ontstaan voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Inmiddels is de doelgroep veel breder geworden en is iedereen welkom met of zonder kwetsbaarheid. Er zijn allerlei initiatieven ontstaan, die door vrijwilligers gestuurd worden. Doordat iedereen zijn/haar kwaliteiten en talenten in kan zetten kan een ieder op zijn manier ontwikkelen. Wij gaan uit van de gezonde kant en hebben het niet over problemen. Door de problemen naar de achtergrond te plaatsen kunnen mensen hun kwaliteiten inzetten en zich op een positieve manier ontwikkelen. Mensen gaan zich hierdoor weer waardevoller voelen en willen weer meedoen in de maatschappij. Samenwerken met de wijken etc. vinden wij erg belangrijk. Binnen Het Bruisnest bieden wij PC-Hulp, catering, klussendienst, we hebben een administratie etc. Als mensen er aan toe zijn zoeken we een leer/werkplek buiten Het Bruisnest om ervaring op te doen en op die manier weer door te groeien naar de arbeidsmarkt.
Naast de werkgebieden bieden wij ook verschillende opleidingsmogelijkheden zoals ECDL cursus, horecamedewerker, medewerker ICT en medewerker bij het secretariaat.
Iedere burger is welkom en mag gebruik maken van onze diensten.

Contactinformatie

 0182-52 24 35Blekerssingel 782806AD Gouda www.hetbruisnest.nlLaatste controle: november 2019

Plan route

Hulpaanbod

Creatieve workshops

Elke maandagmiddag gezellig met een groepje creatief bezig zijn. 2 vrijwilligers bereiden de activiteit voor. Eigen inbreng is ook welkom. 1x per 2 maanden is er i.p.v. creatief een gezellige bingomiddag.

ECDL (Europees computer rijbewijs)

Bij de ECDL cursus leer je alle basisvaardigheden van de computer. U leert werken met windows, en de office onderdelen als word, excel, powerpoint en outlook. De cursus kunt u afsluiten met een landelijk examen.

Klussendienst

Onze klussendienst is bereid om voor u klussen te verrrichten. In overleg met u, wordt besproken of de klussen verrricht kunnen worden.

Maaltijdvoorziening

Op de maandagavonden wordt er een warme maaltijd aangeboden in Het Bruisnest. U bent van harte welkom tussen 17.00u en 19.00u. Op de woensdagavond kunt u mee-eten in ontmoetingscentrum De Walvis aan de Walvisstraat 1. Bewoners uit de wijk komen bij ons eten. Vrijwilligers van Kwintes en Het...

PC-Hulp

Het Bruisnest biedt tegen lage kosten PC-Hulp aan. Heeft u computerproblemen, dan kunt u bij onze vrijwilligers terecht. Ook worden er tegen lage prijzen tweedehands computers verkocht.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Welzijnswerk Dagactiviteitencentrum
Vergelijk hulpaanbod