Algemene informatie

Praktijk Proximaal bestaat sinds maart 2000 en is gevestigd in Gouda. 
Praktijk Proximaal is gespecialiseerd in het behandelen van klachten op de volgende gebieden:
Migraine en ervaren van hevige hoofdpijn, het hebben van problemen bij ademhaling en benauwdheid, kaakklemklachten en het ervaren van brok in de keel en pijn aan borstbeen en ribben (Globusgevoel). Verder worden mensen behandeld met langdurige nek- of schouderklachten. Daarnaast kunt u terecht voor behandelingen en begeleiding bij Fibromyalgie en zwangerschap. Praktijk Proximaal geeft geen ontspanningsbehandelingen. Klachtgericht behandelen staat centraal. Op deze website vindt u meer dan 55 ervaringsverhalen die door cliënten zijn geschreven. Voor gedetailleerde informatie kunt u contact tijdens het telefonisch spreekuur tussen 12.00-13.00 uur.

Contactinformatie

1e etage, let op raambelettering 0182-60 27 21 (Praktijk Proximaal, Keerkring) 06-21 95 19 55 (Behandelaar Nick Houdijk mobiel)Keerkring 62801DG Gouda www.praktijkproximaal.nlLaatste controle: april 2021

Plan route

Openingstijden

Behandeling volgens afspraak. Het secretariaat neemt overdag de telefoon aan. Telefonisch spreekuur dagelijks tussen 12.00 en 13.00 uur. Bent u een nieuwe patiënt? Vul het contactformulier in en beschrijf zo volledig als mogelijk uw klachten. Er staan ruim 50 ervaringsverhalen op de site.

Hulpaanbod

Zwangerschapsmassage

e zwangerschapsmassage werkt als volgt: Als u niet meer op uw buik kunt liggen, wordt u afwisselend liggend op uw linker- en rechterzijde of zittend gemasseerd. Doordat uw hoofd, nek, rug, buik en benen worden ondersteund, ligt u zeer comfortabel. De behandeling wordt als rustig, ontspannend en...

Ondersteuning en begeleiding bij migraine

Wel: Hoofdpijn, aangezichtspijn, borstkas/borstbeenpijn, kaakpijn/kaakklemklachten, globusklachten (zie verder op deze site) .

Ondersteuning en begeleiding bij Globusklachten: 'Brok in de keel'

Dit valt onder gespecialiseerde zorg; Mensen met angstklachten, brok in de keel, slikproblemen, tongkramp, kaakklemklachten kunnen hier terecht.

Ondersteuning en begeleiding bij fibromyalgie

Deze patiƫnten worden begeleid door het mechanisme dat de klachten aanwakkert, te doen afremmen. Fibromyalgie wordt gecategoriseerd onder de groep van de weke delen reuma. Helaas is hier niets aan te genezen of te verbeteren: wel de wijze waarop patienten omgaan het gebruik van het lichaam....

Gespecialiseerde massagebehandelingen

Praktijk Proximaal richt zich op het behandelen van mensen met Migraine- en hoofdpijnklachten, het ervaren van Globusklachten (brok in de keel, angstgevoel, gevoel snel emotioneel te worden), Ademhalingsproblemen, Hyperventilatie, Fybromialgie, en begeleid vrouwen gedurende de zwangerschap.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Alternatieve therapeut of genezer
Vergelijk hulpaanbod