Algemene informatie

Heeft uw zoon of dochter een kleine achterstand opgelopen of is er net een klein duwtje in de rug nodig of wat extra zekerheid? Dan kan De Leerzolder helpen met individuele lessen of huiswerkbegeleiding. Ook worden er Examentrainingen gegeven voor de vakken: Wiskunde, Natuurkunde en Scheikunde

Ge je voor resultaat? Kies begeleiding op maat!

Voor Gouda en omgeving

Contactinformatie

bedrijfsverzamelgebouw 06-38 60 71 42Statensingel 282805BE Gouda www.deleerzolder.nlLaatste controle: maart 2021

Plan route

Postadres
Stanleylaan 122803EZ Gouda

Hulpaanbod

Huiswerkbegeleiding

Leerlingen kunnen (tijdelijk) behoefte hebben aan extra ondersteuning bij het maken van hun huiswerk. Dit kan uiteenlopen van hulp bij het plannen van huiswerk, hulp met het ‘leren leren’ of het maken van werkstukken. De Leerzolder heeft een aparte ruimte ingericht voor huiswerkbegeleiding. Deze is 4 dagdelen per week beschikbaar.

Examentraining

Als leerlingen in 4 vmbo, 5 havo of 6 vwo/Gymnasium zitten en ze willen naar een goed resultaat voor het examen toewerken, dan biedt De Leerzolder graag de helpende hand met een individuele examentraining!

Bijles

Heeft uw zoon of dochter een kleine achterstand opgelopen of is er net een klein duwtje in de rug nodig of wat extra zekerheid? Dan kan De Leerzolder helpen met individuele lessen.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Remedial teacher of dyslexiepraktijk Onderwijsbegeleiding
Vergelijk hulpaanbod