Algemene informatie

Jeugd en Gezin Ondersteuning

Jeugd Coaching

Interventie, begeleiding, bemiddeling, advies en training bij hulpverleningstrajecten.

Jeugd en Gezin Ondersteuning is een flexibele en daadkrachtige partner voor particulier, bedrijf, overheid en andere (non-profit) organisaties.

JG Ondersteuning biedt zorg en hulp op maat, voor jongeren in de leeftijd van 7 tot en met 21 jaar en hun ouders/verzorgers/hulpverleners en overige betrokkenen.

Voor particulieren kan ondersteuning gewenst zijn bij problematiek naar aanleiding van gebeurde of komende situaties waarin u en/of het kind verblijft. Passende ondersteuning en zorg op maat is gewenst en JG Ondersteuning kan voor u aan deze vraag voldoen.
Voor u als school, gemeente, hulpverleningsorganisatie of anderzijds is interventie, advies, training, ondersteuning bij specifieke (complexe) \'casuïstiek\' gewenst. Vanwege het brede scala aan expertise en het brede netwerk waarin wordt gewerkt, is JG Ondersteuning voor u een betrouwbare en professionele partner. 

Benieuwd wat JG Ondersteuning voor u kan betekenen?Op deze website vindt u een aantal voorbeelden van diensten uitgewerkt.
De diensten worden enkel op maat geleverd, veelal in samenwerking met Jeugd en Gezin Teams en/of het Samenwerkingsverband Onderwijs. Neem contact op voor meer informatie.

Contactinformatie

De Unie 079-88 86 398 (Algemeen) 06-14 77 21 42 (Nood (24/7))Bredewater 162715CA Zoetermeer www.jgondersteuning.nlLaatste controle: mei 2021

Plan route

Toegankelijkheid

Toegankelijk: Ja

Openingstijden

Bezoek op afspraak.

Contactpersoon

Hulpaanbod

Ambulante gespecialiseerde woonbegeleiding

Jeugd en Gezin Ondersteuning Interventie, begeleiding, behandeling, bemiddeling, advies en training bij complexe hulpverleningstrajecten. Jeugd en Gezin Ondersteuning is een flexibele en daadkrachtige partner voor particulier, bedrijf, overheid en andere (non-profit) organisaties. JG...

Training en advies voor professionals

Advies, coaching en praktische ondersteuning bij complexe casuïstiek. Weerbaarheid, Coaching, SoVa, et cetera.

Vakanties voor jeugd met ADHD en ASS (12 - 18 jaar)

Gespecialiseerde zorg vakanties. Autisme, ADHD, enzovoorts Sneeuwvakanties, Survivalvakanties, Watersport, Dieren en meer... Enkele van onze diensten voeren wij uit in samenwerkingsverband. Kleinschalige vakanties: max 4 deelnemers op 2 begeleiders.

Weekendopvang voor kinderen met ADHD en ASS (10 t/m 17 jaar)

Wij maken tijdens de logeerweekenden gebruik van de voorzieningen van een vakantiepark in de regio.

Zeer intensief Begeleidings traject voor jeugd (10 t/m 17 jaar)

JG Ondersteuning heeft veel ervaring met jongeren in Multi Problem Cases. Vaak is bepaald gedrag een opeenstapeling van vele facetten. U als ouder/verzorger/instantie weet (even) geen raad meer en heeft passende hulp op maat nodig. Vaak ziet men vanwege bijv. caseload, gezinsleven, complexiteit,...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Jeugdhulp of jeugdzorginstelling Pedagogische hulpverlening
Vergelijk hulpaanbod