Algemene informatie

Zorgboeren Zuid-Holland is het centrale loket voor landbouw, zorg en welzijn in Zuid-Holland. Zorgboeren Zuid-Holland ondersteunt mensen met een beperking en zorgt dat zij een goede plek vinden op een zorgboerderij.

Zorgboeren Zuid Holland levert een aanbod op maat in dagbesteding en logeeropvang voor verschillende doelgroepen op een passende zorgboerderij bij u in de buurt.

Contactinformatie

kantoor 0184-60 53 01Fortuijnplein 252964BE Groot-Ammers www.zorgboerenzuidholland.nlLaatste controle: april 2021

Plan route

Toegankelijkheid

Openingstijden

De opgegeven openingstijden gelden voor de bereikbaarheid van het centrale loket. De medewerkers van Stichting Zorgboeren Zuid-Holland ondersteunen de zorgboeren en nemen hen administratieve taken uit handen.

De bij ons aangesloten zorgboerderijen hebben andere openingstijden.

Hulpaanbod

Dagbesteding

De mensen ontvangen een zinvolle en prettige dagbesteding op de zorgboerderij. Er zijn vele activiteiten te doen op en rond het bedrijf. Zaaien en oogsten, verzorgen en voeren van dieren. Echt werk doen of aanwezig zijnen de activiteiten meebeleven naar je eigen mogelijkheden. Er heerst een...

Logeeropvang

Er zijn meerdere zorgboerderijen die logeren/tijdelijk verblijf kunnen bieden. Elke zorgboerderij heeft daarvoor zijn eigen unieke mogelijkheden. De ene boerderij is een agrarisch bedrijf waar koeien en andere dieren aanwezig zijn. De andere boerderij is een hobbyboerderij met een gastenverblijf waar alleen kleine huisdieren aanwezig zijn.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Vergelijk hulpaanbod