Met de Rotterdampas kunt u meer dan 750 leuke dingen doen, gratis of met korting. Iedereen kan een pas kopen. Inwoners met een laag inkomen (tot 120% bijstandsnorm) kunnen de pas met korting kopen.

Rotterdampas

Gouda heeft als stadspas gekozen voor de Rotterdampas. Met de Rotterdampas heeft u gratis of met korting toegang tot veel activiteiten in Gouda en de regio. Zoals gratis naar de film of een museum. Maar ook goedkoop naar de dierentuin of een keer een gratis ijsje halen. Met de Rotterdampas kunt u ook allerlei leuke dingen buiten Gouda doen, bijvoorbeeld in Rotterdam, Delft of Den Haag. Hierdoor kunt u de kosten van de pas snel terugverdienen.

Kijk op de website van de Rotterdampas of in het jaarmagazine dat u kunt downloaden.

Rotterdampas kopen

Inwoners met een laag inkomen (tot 120% bijstandsnorm) kunnen voor € 5,- de Rotterdampas kopen via www.rotterdampas.nl/bestellen. Voor hun inwonende kind(eren) tot en met 17 jaar is de pas gratis als één van de ouders de Rotterdampas met korting koopt. Op de Rotterdampas kan ook een gedeelte van het kindpakket worden geplaatst. Het kindpakket is voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen. Meer informatie vindt u op de pagina over het kindpakketop de website van de gemeente Gouda

Iedereen kan de Rotterdampas kopen voor €60. Dit kan ook via www.rotterdampas.nl/bestellen. Een pas voor kinderen kan alleen worden besteld bij de gemeente, aan de balie in het Huis van de Stad en ook alleen in combinatie met een pas voor (een van de) ouders. Zij betalen € 17,50. Een afspraak maken is niet nodig. Adres: Burgemeester Jamesplein 1. Na enkele dagen krijgt u de Rotterdampas thuisgestuurd. De Rotterdampas is t/m 28 februari geldig, ongeacht in welke maand u deze aanschaft. Daarna kunt u een nieuwe pas kopen.

.

Het hele jaar door nieuwe acties

Er zijn allerlei acties in Gouda, gratis of met korting. Het hele (pas)jaar door worden er nieuwe acties toegevoegd, zoals lastminute-, maand- en seizoenacties. Zoek eenvoudig een actie of laat je inspireren voor een leuke dag uit. Bekijk alle leuke acties op www.rotterdampas.nl.

Wat dacht u van:
• 1 x gratis entree bij MonkeyTown
• 1 gratis pannenkoek bij de Pannekoe
• Onbeperkt gratis entree bij Museum Gouda
• 25% korting op jaarabonnement bibliotheek
• 25% korting op een reguliere cursus Italiaans
• €25,- korting op jaarcontributie van sommige sportverenigingen
• Seizoens-, maand- of lastminute acties (van bv. schouwburg, bowling)

Alle acties in Gouda vindt u op de website van de Rotterdampas.

In de regio

Met uw Rotterdampas kunt u niet alleen genieten van voordelige uitjes in Gouda, u kunt van alles doen in de hele regio!
Bijvoorbeeld:
• 1 x gratis entree attractiepark Duinrell
• 1 x Diergaarde Blijdorp entree voor maar € 5,- of 1 x 50% korting op uw abonnement
• 1 x gratis entree Omniversum
• Kunsthal Rotterdam onbeperkt gratis
• Haags Historisch Museum onbeperkt gratis
• Escher in het Paleis (in Den Haag) onbeperkt gratis
• 1 x gratis rondvaart met de Spido in Rotterdam
• 1 x gratis rondvaart in fluisterboot in Schiedam

Meer dan 750 acties in de hele regio vindt u op de website van de Rotterdampas. De acties en voorwaarden die daar staan zijn bindend.

 

Mijn Rotterdampas is verloren/gestolen. Wat nu?

Laat uw pas blokkeren! Mail uw gegevens naar info@rotterdampas.nl en maak in uw mail duidelijk dat u uw pas wilt blokkeren. Heeft u een tegoed op uw pas? Bel direct met tel. (010) 498 46 66 om uw pas te blokkeren. Zo voorkomt u dat iemand anders uw tegoed kan uitgeven.

Acties waar u al gebruik van heeft gemaakt, zijn van de vervangende pas afgeschreven. De originele pas wordt geblokkeerd. Let op! Een vervangende pas voor een kind (t/m 17 jaar) kan alleen door een ouder/verzorger worden aangeschaft.

Vragen?

Heeft u nog vragen over de Rotterdampas? Kijk op de website van de gemeente. Heeft u hulp nodig bij het aanvragen? de gemeente kan u helpen (bel papierwinkel of ze u helpen.

Meer info, melding of aanvraag

Vergelijk hulpaanbod