Algemene informatie

Fivoor Gouda biedt vanuit de Boelekade een integraal GGZ aanbod aan, gericht op mensen met justitiële/forensische problemen, verslavingsproblemen, interculturele problemen, ernstige gedragsproblemen.

Hierbij anticiperen wij op maatschappelijke en/of contextuele ontwikkelingen die kunnen leiden tot hulpvragen (preventie). Wij leveren laagdrempelige psychiatrische zorg in de breedste zin van het woord. Wij werken hierbij zowel vanuit de polikliniek als outreachend. Zorgmijders worden actief bezocht.

Er zijn geen contra-indicaties, tenzij duidelijk is dat de patiënt elders beter behandeld kan worden. Hiermee zorgen we ervoor dat er geen patiënten tussen “wal en het schip” vallen.

Behandelen van complexe verslavings- of psychische problemen in combinatie met problemen op andere levensgebieden zoals wonen en werk. Veelal is er ook sprake van (dreigend) crimineel gedrag of agressie. Contact met politie/justitie.

Contactinformatie

 088-35 83 450 (Administratie)Boelekade 12806AS Gouda www.fivoor.nlLaatste controle: maart 2021

Plan route

Toegankelijk

Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Lift of traplift aanwezig

Openingstijden

Hulpaanbod

Behandelen van complexere verslavings- of psychische problemen. Vaak justitieel kader.

Behandelen van complexere  verslavings- of psychische problemen in combinatie met problemen op andere levensgebieden zoals wonen en werk. Veelal is er ook sprake van (dreigend) crimineel gedrag of agressie.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

GGZ-instelling
Vergelijk hulpaanbod