Algemene informatie

De Parnassia Groep Gouda e.o. biedt vanuit de Boelekade een integraal GGZ aanbod aan, gericht op mensen met psychische klachten vanuit intercultureel perspectief.

Hierbij anticiperen wij op maatschappelijke en/of contextuele ontwikkelingen die kunnen leiden tot hulpvragen (preventie). Wij leveren laagdrempelige psychiatrische zorg in de breedste zin van het woord. Wij werken hierbij zowel vanuit de polikliniek als outreachend.

Contraindicaties zijn; ernstige persoonlijkheidsproblematiek, noodzaak tot crisis opnames. Ook wanneer duidelijk is dat de patiënt elders beter behandeld kan worden. Hiermee zorgen we ervoor dat er geen patiënten tussen “wal en het schip” vallen. Onze begeleiding en behandeling variëren van kortdurende hulp, waaronder online behandelingen, tot langdurige intensieve hulp.

Voorkomen en behandelen van psychiatrische problemen die samenhangen met het migratiebestaan, Heimwee, eenzaamheid, onverwerkt verdriet kunnen veel invloed hebben op uw psychisch welzijn.

Contactinformatie

 088-35 83 450 (Administratie)Boelekade 12806AS Gouda www.i-psy.nl www.parnassiagroep.nlLaatste controle: maart 2021

Plan route

Toegankelijk

Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Lift of traplift aanwezig

Openingstijden

Hulpaanbod

Begeleiding en behandeling

Voorkomen en behandelen van problemen die samenhangen met migratie en het migrantenprobleem. Heemwee, eenzaamheid, onverwerkt verdriet kunnen veel invloed hebben op uw psychische welzijn.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

GGZ-instelling
Vergelijk hulpaanbod