Algemene informatie

Quadrant is een kinderopvangorganisatie actief in Gouda en omstreken. Wij richten ons op het spelenderwijs ontwikkelen van kinderen in de leeftijd van 0 – 13 jaar. We zorgen voor geborgenheid en een omgeving die veilig maar ook uitdagend is. Dit doen we door een actief aanbod van spelmaterialen en activiteiten, en door aandacht te besteden aan inrichting van onze gebouwen en de buitenruimtes. Zo worden kinderen in staat gesteld om zichzelf te ontwikkelen. Deze ontwikkeling en talenten van kinderen volgen we en bespreken we met ouders. Bij Quadrant werken we graag samen. Dat doen we met elkaar, maar ook met andere partners die zich op de ontwikkeling van kinderen richten. Ons motto is ‘samen voor het kind’. 

Contactinformatie

 0182-74 34 31Krugerlaan 72a2806EK Gouda www.quadrantkindercentra.nlLaatste controle: september 2020

Plan route

Openingstijden

De peutergroep heeft twee openingstijden. De reguliere (peuterspeelzaal) opvang is van 8.00 – 12.00 uur. Wanneer je op basis van kinderopvang een plaats hebt of je kind heeft een VVE-indicatie, geldt een langere openingstijd van 8.00 – 13.30 uur. We eten dan met de kinderen een boterham tussen de middag. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met de planner van deze locatie via 0182 689 896.

Hulpaanbod

Peuterspeelzaal

Onze peuterspeelzalen zijn een plek waar peuters (vanaf 27 maanden) vanuit een veilige omgeving hun wereld een stukje kunnen uitbreiden, nieuwe uitdagingen kunnen vinden en contacten kunnen leggen met kinderen en volwassenen buiten hun familiekring. Op de peuterspeelzaal wordt divers speelgoed...

Creche/kinderdagverblijf

Spelenderwijs stimuleren wij de ontwikkeling van kinderen door aangepaste, uitdagende activiteiten te doen.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Kinderopvanginstelling
Vergelijk hulpaanbod