Menu

De Klup

Locatie SamSam

Afbeelding bij de organisatieAfbeelding bij de organisatie

Algemene informatie

De Klup biedt ondersteuning en activiteiten op het gebied van vrijetijdsbesteding van mensen met een (verstandelijke) beperking, overdag, 's avonds en in het weekend.
Deelnemers wonen veelal in een woonvoorziening en krijgen de zorg en begeleiding die bij hen past. De één is in veel zaken afhankelijk van de aandacht van een begeleider, de ander kan zich beter redden in het dagelijks leven. Net zó is het in de werksituatie: veel deelnemers van De Klup bezoeken overdag een activiteitencentrum, anderen hebben een meer zelfstandige werkplek gevonden.
In alle gevallen geldt, als je het lastig vindt om in je vrije tijd dingen te ondernemen en mensen te ontmoeten, kun je bij De Klup terecht.
De Klup organiseert een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten, waarvan een groot deel plaatsvindt in de eigen Kluphoeve aan de Bloemendaalseweg 68 in Gouda. De activiteiten onderscheiden zich van elkaar door karakter, niveau en leeftijd van de deelnemers, en door het team van (vrijwillige) medewerkers dat achter een activiteit staat.
Er zijn volop mogelijkheden om aan sport te doen of een cursus te volgen. Er zijn programma’s met handvaardigheid, spel, muziek, disco. Regelmatig komen thema’s terug in het activiteitenaanbod. In de zomerperiode is er een uitgebreid aanbod aan vakantiereizen en dagjes-uit. Naast vrijetijdsactiviteiten biedt De Klup ook (alternatieve) vormen van dagbesteding.
De Klup is er voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.
Binnen het aanbod van De Klup valt ook een categorie activiteiten die gepresenteerd worden onder de noemer SamSam. Deze activiteiten zijn voor meer zelfstandige deelnemers en vinden veelal plaats op de locatie van SamSam aan de Bleulandweg 1c in Gouda.
De Klup laat activiteiten uitstralen naar de wijk, is er voor een brede doelgroep, om deelname aan de samenleving bij een ieder te bevorderen.

Contactinformatie

 0182-52 46 34 0182-52 75 66Bleulandweg 1C2803HG Gouda www.deklupgouda.nlLaatste controle: maart 2020

Plan route

Postadres
Bloemendaalseweg 682804AB Gouda

Toegankelijk

Gehandicaptenparkeerplaats(en)
Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Lift of traplift aanwezig
Aangepast sanitair, aangepast toilet

Hulpaanbod

Inloophuis

Tijdens de inloopuren vinden er diverse georganiseerde activiteiten plaats.

Samen eten in het EetCafé

Bij SamSam zijn er diverse mogelijkheden om samen te koken en te eten.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:
Vergelijk hulpaanbod