Algemene informatie

Sterker Werkt specialiseert zich in Ambulante Begeleiding, Re-integratie, 2e Spoor, Jobcoaching, Loopbaanbegeleiding en Outplacement. Door een nauwe samenwerking met o.a. het UWV, diverse gemeenten en veel lokale bedrijven krijgen cliënten passende begeleiding en coaching waardoor zij (weer) in staat zijn aan het werk kunnen in een baan die bij hem of haar past.

Ambulante Begeleiding door Sterker Werkt in de thuisomgeving wordt ook ingezet om mensen in beweging te krijgen, aan het werk te krijgen en te houden en hun baan niet te verliezen. 

Wij hebben vestigingen in Gouda, Den Bosch, Eindhoven, Oss en Veghel. Vanuit deze locaties en ook in omliggende gemeenten begeleiden wij mensen in de thuissituatie of bij ons op kantoor. 

Contactinformatie

 06-24 11 88 24 (Erik van den Berg) 06-53 58 41 90 (Natascha van Doorn)Willem en Marialaan 82805AR Gouda www.sterkerwerkt.nlLaatste controle: april 2021

Plan route

Postadres
Dillenburgstraat 515652AM Eindhoven

Toegankelijk

Gehandicaptenparkeerplaats(en)
Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk

Openingstijden

Alle werkdagen geopend

Hulpaanbod

Ambulante begeleiding

De individuele begeleiding die we bieden is afgestemd op de hulpvraag en is vastgelegd in het coachingsplan. In de ondersteuning staat de eigen regie van de klant centraal. We ondersteunen de klant in zijn / haar eigen omgeving om zo zelfstandig als mogelijk te wonen en werken. Doel is om onszelf als het mogelijk is, 

Joboaching WAJONG'ers, WIA

Sterker Werkt werkt via de VER-Methodiek en opereert stapsgewijs om de client te helpen aan een baan die langdurig bij iemand past. Daarnaast maakt zij haar clienten ook werkfit.

Re-integratie

De grootste specialiteit van Sterker Werkt is het laten re integreren van mensen in onze maatschappij. Ze laat mensen participren en is sterk in het activeren van mensen.

Outplacement

Werk en salaris is belangrijk voor je. Je baan verliezen is dan ook een zeer ingrijpende gebeurtenis. Het verlies van inkomen, zekerheid, structuur, collega’s en zinvol bezig zijn heeft een enorme impact op jou en jouw omgeving. Leeftijd, gebrek aan passende kennis en werkervaring en niet weten...

Loopbaanbegeleiding

Sterker Werkt opereert met  de VER-methodiek. Stapsgewijs worden de wensen, behoeften en de onmogelijkheden in kaart gebracht. De consulent zorgt dat de client zelf de benodigde stappen onderneemt tot participatie.

Ambulante woonbegeleiding

Onze doelgroep: Mensen die niet of niet goed zelfstandig kunnen functioneren en/of wonen en/of participeren in de samenleving. Mensen met bijvoorbeeld een autisme spectrum-, persoonlijkheid, psychische- of psychiatrische stoornis, ADD, ADHD, HSP of een (licht-) verstandelijke beperking....

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Vergelijk hulpaanbod