Algemene informatie

Bij de Schaapskooi zijn verschillende vormen van kinderopvang mogelijk.
De peuterspeelzalen bieden opvang aan kinderen tussen 2 en 4 jaar, voor 1, 2, 3, 4 of 5 dagdelen per week.
De kinderdagverblijven bieden opvang aan kinderen tussen 6 weken en 4 jaar voor 1 tot 5 halve en/of hele dagen per week.
De kinderopvang aan huis (gastouderopvang) biedt opvang aan kinderen van 0 tot ca. 12 jaar in de eigen omgeving van het kind.
In de buitenschoolse opvang worden kinderen van 4 tot ca. 12 jaar in de eigen school opgevangen.

Peuterspeelzaal Vindingrijk ligt naast de openbare basisschool Vindingrijk in de wijk Achterwillens en werkt daar waar mogelijk mee samen. De openingstijden sluiten dan ook aan op de schooltijden en verschillende activiteiten kunnen op elkaar worden afgestemd. De speelzaal beschikt over een apart afgezet buitenspeelterrein met een glijbaan en een zandbak.

Contactinformatie

 0182-57 13 73 (administratie) 0182-51 93 56 (peuterspeelzaal Luidens)Heemraadslag 32805DR Gouda www.kcdeschaapskooi.nlLaatste controle: januari 2021

Plan route

Postadres
Bloemendaalseweg 462804AB Gouda

Openingstijden

Peuterspeelzaal Luidens is geopend 's morgens 08:30 uur - 12:00 uur. Bij voldoende vraag ook 'smiddags van 13:15 uur - 15:15 uur.

Op woensdagmiddag zijn de speelzalen gesloten. Ook gedurende de vakanties van het openbaar basisonderwijs in Gouda zijn de speelzalen gesloten. 

Hulpaanbod

peuterspeelzaal

De belangen van de kinderen staan centraal in de speelzaal. De peuter moet zich optimaal kunnen ontplooien. In de eerste plaats willen we dit bereiken door een positieve sfeer in de speelzaal te scheppen. Door met vaste groepen en vaste leidsters te werken proberen wij bij te dragen aan een...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Peuteropvang, voorschool Kinderopvanginstelling
Vergelijk hulpaanbod